Aangenaam kennis te maken!

Maihan Rasulzadeh, MRA Mobiliteit is sinds 2018 dè specialist van Drenthe en het noorden in o.a. E-Bikes en andere mobiliteit voertuigen. Voor de liefhebbers die op zoek zijn naar een E-Bike voor erbij of misschien wel zijn of haar eerste! Wij proberen altijd mee te denken met onze klanten. Transparantie en kwaliteit staan daarom ook bij ons hoog in het vaandel en uiteraard wordt dit gewaarborgd, dit is 1 van de redenen dat we op elke occasion standaard garantie geven. Wij zijn daarom ook niet tegen aankoop keuringen bij elk willekeurig bedrijf door de klant zelf gekozen. Het bedrijf is opgericht door Maihan (Rasul) Rasulzadeh een hard werkende 23 jarige ondernemer.

Over ons:

MRA Mobiliteit gevestigd te Dwingeloo levert het totaal pakket voor de fietsers die kiezen voor transparantie, zekerheid en kwaliteit. Al onze occasions zijn voorzien van een onderhoudsbeurt, accu testrapporten en een zuiver onderhoudsverleden. Met name hierdoor staan onze fietsen garant voor jarenlange fietsplezier.

Herkomst van onze A-merk-dealer fietsen

Wij doen uitsluitend zaken met grote gerenommeerde A-merkdealerbedrijven, in het aller hoogste segment! Denk bijvoorbeeld aan: Giant, Scott, Trek, Koga, Batavus, Gazelle, Sparta, Cube, flyer, Multicycle, Victoria, Cannondale en nog veel meer!
Dit maakt het voor ons mogelijk goede en leuke fietsen met een zuiver Dealer-onderhoudsverleden aan te kunnen bieden, inclusief testrapporten en garantie.

De kwaliteit van onze fietsen

De fietsen zijn in zeer goede en nette staat, weinig tot geen gebruikers sporen, en zeer aangenaam om op te rijden. Wij adviseren daarom ook al onze klanten bij serieuze interesse of uiteraard in het oriëntatie proces ons te benaderen voor het maken van een proefrit-bezichtiging. Ons groot netwerk binnen de mobiliteitsbranche heeft het voor ons mogelijk gemaakt om alles omtrent mobiliteit aan te kunnen bieden aan onze klanten. Hierdoor verkopen alles wat onze klanten mobiel houdt: Auto's, Fietsen, Scooters en motoren.

Inruil? Wij maken U het graag nog makkelijker!

ALLE inruil is mogelijk, graag zelfs! Wij maken u het graag gemakkelijk om uw huidige auto, fiets, scooter, boot, motor en/of huis in te ruilen voor een mooi, eerlijk-transparant en scherp bod.

STRENG INKOOP BELEID

‘Op deze mooie zichtlocatie ga ik het bedrijf verder uitbouwen en hebben we naam gemaakt bij de e bike liefhebber in het kleine maar mooie Drenthe en ver daarbuiten. Door al onze E-Bikes voor de juiste prijs aan te kunnen bieden proberen wij uit zowel Nederland als Duitsland Fietsen te betrekken en met heel weinig overheadkosten te werken. Daardoor kan ik een stuk goedkoper zijn en zijn de fietsen voor meer liefhebbers binnen handbereik. Al onze fietsen worden door middel van een zeer streng inkoop beleid goed gecontroleerd, voordat de fietsen ingekocht worden zo kunnen wij zekerheid en garantie bieden voor al onze fietsen. U kunt er vanuit gaan dat al onze fietsen 100% gecontroleerde en uiteraard eerlijke testrapporten hebben. Al onze fietsen zijn afkomstig van MERK Dealers en grote gerenommeerde bedrijven! Wij staan namelijk 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar voor al onze klanten.

DE NAAM 'MRA Mobiliteit

De naam van ons bedrijf is als volgt tot stand gekomen. Tijdens mijn opleiding en mijn stage periodes bij merkdealers en universele bedrijven, kreeg ik de volgende drie vragen altijd als eerste gesteld als ik ergens binnen liep om te solliciteren voor een stageplek. ‘Wat is je voornaam, Wat is je achternaam en nadat ik mijn achternaam noemde kwam automatisch altijd de vraag Waar kom je vandaan’ Ik zal u hier ook antwoord op geven.

Wat is je voornaam: M aihan
Wat is je achternaam: R asulzadeh
Waar kom je vandaan: A fghanistan
Als u hem van boven naar beneden leest begrijpt u vanzelf hoe de naam tot stand is gekomen. Wij zijn MRA Mobiliteit en wij zijn u graag van dienst! ‘De koffie staat klaar’

Altijd geopend voor onze klanten op afspraak
Bij vragen en/of opmerking kunt u gerust een bericht sturen of bellen naar de onderstaande nummers.
Bezichtiging en proefrit, gelieve alleen op afspraak. Voor vragen of voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op 06 85 64 54 66 of op 06 85 42 22 40.

24/7 Geopend op afspraak!
06 - 85 64 54 66
365 Dagen per jaar GEOPEND, ook op zondag en feestdagen!

Mogelijk gemaakt door Mobilox